Welkom op de help-pagina van de klantenservice van de William Schrikker Groep.

• Klantenservice
    telefoonnummer: 088-5260002
  • Bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur
    email: klantenservice@wsg.nu

Hier vindt je informatie over algemene storingen betreffende het computernetwerk en telefonie.

Nieuws

IJ noodlijst 28 november 2017 | 28 november 2017
Handleiding certificaat importeren MAC + Windows | 8 februari 2017
Via deze handleiding kan je de 2 certificaten installeren op je prive-pc als je een MAC of Windows-pc gebruikt. ..
Certificaat installeren 2 | 3 februari 2017
Download en installeer onderstaand Certificaat als je problemen hebt met inloggen op apps.wsg.nu op je Prive Pc.Bij de optie: store location...

Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u meer informatie over cookies en welke worden opgeslagen? Lees de cookieverklaring. Niet meer tonen.