Downloads

Hier kun je programma's en documenten downloaden ter ondersteuning van Mijn WSG.

• ICA-Client (alleen voor Microsoft Windows)
    Dit programma dien je eenmalig te downloaden en installeren voordat je DigiW en Mijn WSG gaat gebruiken vanaf je privé-PC. Hoe dit werkt staat in de bijgeleverde handleiding.
  • Flash player installeren
    Klik op deze link om de nieuwste Flash Player te installeren voor volledige ondersteuning van Multimedia in Mijn WSG."
  • Reconnect installeren
    Klik op deze link om Internet Explorer aan te passen om reconnect te laten werken. (Dit werkt alleen met Internet Explorer)
  • Indien je een SSL-61 fourmelding krijgt bij het opstarten van Mijn WSG, klik dan HIER en installeer het certificaat